Cu stil despre educație

Search

Ancuța


Ancuței nu ȋi place niciodată să stea ȋn loc. Nici la propriu, nici la figurat. Poate de aceea motto-ul care ȋi ghidează viața este ȋndemnul lui Martin Luther King: ,,Dacă nu poți să zbori atunci aleargă, dacă nu poți alerga, atunci mergi, dacă nu poți merge târăşte-te. Orice ai face asigură-te că ȋnaintezi!”

Ancuța iubeşte copiii, de aceea a ales să studieze pedagogia ȋnvațământului primar şi preşcolar ȋn cadrul Facultății de Psihologie şi Stiințele Educației. Pentru că acela a fost doar ȋnceputul, iar Ancuța vrea să fie un exemplu şi un ghid cât mai bun pentru cei mici, ea este acum masterandă la Consiliere şcolară şi orientare ȋn carieră.

Ancuța este ambițioasă, ȋnsă nu lasă asta niciodată să o facă să uite că este om, că există alte persoane care au nevoie ca ambiția ei să fie pusă şi ȋn slujba lor. De aceea Ancuța este parolistă, sensibilă şi perfecționistă.

Ancuța este implicată şi ȋn alte proiecte educaționale, legate de mediu şi de drepturile omului. În prezent este ȋnvățătoare la clasa 0.

Ea iubeşte să citească, să călătorească, să picteze, să joace şah şi să petreacă timp ȋn natură.