Cu stil despre educație

Search

Agenda PRofesori Moderni - organizare şi culoare


Colorata! Organizata! 
Din două butoane şi un print e GATA
la tine acasă sau la tipografia aceea mică şi profi de la colț de stradă. Spirală, coperți transparente şi TA DA!!! Agenda ta pentru următorul an şcolar e de vis.

Cum să nu te ȋndrăgosteşti de ea?! Măricică şi cochetă atrage privirile tuturor, magnet nu alta. Scoate-o la o cafea şi fă-o asistenta ta. 
http://bit.ly/33OmfPG http://bit.ly/2zg6nal
Sesam, deschide-te!
Secretul unei agende echilibrate stă ȋn numărul de pagini. Nici prea multe, nici prea puține, exact atâtea câte ȋți trebuie. Decizia este a ta. Noi ȋți dăm doar o mână de ajutor prin câteva idei simple:
Coperta 
Două pagini surori, aproape gemene, una mai frumoasă decât cealaltă.

Coperta 2019-2020, creată pe principiul ¨Noi ȋn anul 2000, când nu vom mai fi copii¨, nu te lasă să pierzi din vedere anul şcolar ȋn care te afli.

Coperta Înflorată şi Fără Dată este discretă şi are mult spațiu alb pentru cariocile şi creioanele tale colorate. O poți decora cu informații despre tine şi familia ta, mesaje motivaționale, numele şi poza animăluțului tău de companie sau refrenul cântecului tău preferat.

Care, dintre cele două, ȋți face cu ochiul?


http://bit.ly/2LNwp8J http://bit.ly/2ox5Qvj http://bit.ly/2LL1I4c

Tabelul nominal cu numele şi datele elevilor 

Tu eşti una, ei sunt mulți şi ȋncap, ordonat, ȋntr-un tabel. Spor la numărat şi la completat!

Zilele de naştere
Ale elevilor sau ale colegilor tăi. Pagina aceasta arată bine atât ȋn agendă cât şi pe un perete sau panou, sub formă de poster. It´s all yours, darling.

Planul clasei
Este un fel de hartă la purtator ce oglindeşte aşezarea elevilor ȋn bănci, ȋți permite să vizualizezi schimbările de mobilier, resursele şi centrele de interes, tot ce plănuieşti să faci ȋn clasă ȋnainte de a trece la fapte.

Dacă predai la mai multe clase, la ȋnceputul anului şcolar, un astfel de plan te ajută să ȋți aminteşti numele elevilor ȋn timp ce le vorbeşti. Te aşezi la catedră, deschizi agenda şi ştii exact cine, unde este aşezat. Voilà! Atât de simplu.

Orarul clasei
Un clasic ȋn viață ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

http://bit.ly/2Nd1vvg http://bit.ly/2C2Rw7D http://bit.ly/2N3wFW7

Luna la vedere
Pagina aceasta ȋți oferă o imagine de ansamblu asupra evenimentelor şi activităților importante ale lunii: zile libere, examene, şedințe de tot felul, excursii, sărbatori, deadline-uri şi lista poate continua.

Planificarea săptămânală 
Include şi sfârşitul de săptămână pentru că toată lumea ştie, profesorii moderni se gândesc 7/7 la munca şi elevii lor. Să vedem partea frumoasă a lucrurilor: lunea este doar o dată pe săptămână. Olé!

Planul zilei
Pentru un corp zvelt şi o minte brici bea cel puțin 8 pahare de apă ȋn fiecare zi şi nu te lăsa descurajat(ă) de mulțimea sarcinilor care, zilnic, ȋți ies ȋn cale. Decide ce este important şi fă un plan. Satisfacția este uriaşă atunci când bifezi lucrurile ȋndeplinite.

To Do
O pagină ȋnflorată pentru toate ideile tale bune. Visează, notează, acționează!

Mini-secret pentru perfecționişti
Pentru o imprimare față-verso, descarcă ambele variante şi ȋncrucişează-le. Fața să fie dintr-un document, iar verso-ul din celălalt document. Astfel, locul pentru sistemul de prindere coincide pe ambele părți şi estetica nu are de suferit.

Bonus! Calendarul şcolar anual (ȋn construcție) 
Cu vacanțe şi sărbători legale. Oare câte zile au mai rămas până la următoarea vacanță?Nu uita! Ai nevoie de free Adobe Reader software pentru a putea vizualiza documentele.

Învățăm din greşeli
Ca orice proiect creat cu ochi şi mâini de amator, documentul, aici de față, este presărat pe ici-colo cu stângăcii dintre cele mai zglobii. Ştii ce ai de făcut, ȋn acest caz, scrie-ne şi povesteşte-ne despre ele. Nu ne supărăm, din greşeli ȋnvățăm.


2 comentarii

Îți mulțumim pentru că eşti alături de noi şi ne citeşti. Aşteptăm cu mare drag părerea ta. Scrie-ne!