Cu stil despre educație

Search

Impresii de la târgul de carte pentru copii - Bookerini

Ieri am avut plăcerea de a merge cu trei dintre elevii mei la Târgul de carte pentru copii - Bookerini organizat la Cărturești Verona, unde am participat la Atelierul de Storytelling și Atelierul de Benzi desenate.

Primul a fost susținut de către Mihaela Coșescu, autoarea cărții ,,Te iubesc, orice culoare ai avea. În cadrul acestui atelier, copiii au creat o poveste pornind de la o imagine. O imagine complexă cu o multitudine de obiecte și ființe care le-a solicitat elevilor imaginația și creativitatea. Povestea cred că nu s-ar fi încheiat nici acum dacă atelierul nu se termina.
Cel de-al doilea atelier a fost susținut de către Alexandru Ciubotariu. În cadrul acestui atelier, copiii au creat povești pe baza propriilor desene, însă nu orice fel de povești, ci unele magice pentru că acestea au fost realizate la ,,Peretele cu povești”.
Pentru a face ziua de astăzi memorabilă și pentru a-i încuraja pe elevi să citească, nu am putut pleca de la Târgul de cărți fără… cărți.
Pentru Filip, elev în clasa I: ,,Cel mai atractiv moment a fost cel în care am creat benzile desenate și cel în care mi-am ales cartea, Nu spălați acest urs. Au fost două ore interesante în care am făcut multe, am creat povestea și mi-am făcut prieteni.”   

O zi minunată,
Ancuța        

carturesti.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Îți mulțumim pentru că eşti alături de noi şi ne citeşti. Aşteptăm cu mare drag părerea ta. Scrie-ne!