Cu stil despre educație

Search

SNOO - pătuţul wow pentru bebeluşi cu părinţi moderni

Fericirea şi confortul bebeluşului tău nu au preţ. Eşti în stare să te dai de trei ori peste cap, să aduci luna de pe cer şi să nu închizi un ochi toata noaptea atunci când bebeluşul tău are un somn agitat, plânge iar tu nu ştii ce să-i mai faci. La tine şi la alte mămici moderne s-au gândit cercetătorii americani alături de dr. Harvey Karp atunci când au creat SNOO, pătuţul inteligent care îţi adoarme pruncul în doi timpi şi trei mişcări.

SNOO are tot ce-i trebuie pentru a intra în categoría smart baby bed. A fost atât de bine proiectat şi realizat încât, la prima vedere, pare fără cusur. O dată adus acasă tot ce trebuie să faci este să-i montezi picioarele conform instrucţiunilor (din video), să-l pui în priză şi să-l foloseşti apăsand un singur buton.


Ce face SNOO? Exact ceea ce fac braţele tale. Il leagănă pe micuţ şi îl ajută să adoarmă asa cum ai face-o tu, la început puţin mai energic, apoi din ce în ce mai lent şi duios, reproducând sunete şi vibraţii asemănătoare celor pe care bebeluşul le auzea în burtica ta înainte de a se naşte. Specialiştii spun că toate aceste caracteristici ale pătuţului minune îi ajută pe bebeluşi să adoarmă repede şi adânc iar pe părinţi să câştige extra-timp pentru relaţia lor, pentru frăţiorii mai mari şi pentru treburile casnice.

Trusoul SNOO este format din lenjeria albă care acoperă salteluţa şi trei saci din bumbac organic în trei mărimi diferite, special creaţi pentru a se potrivi tuturor bebeilor cu vârsta de până la 6 luni. Pentru un maxim de securitate, la ora somnului, bebeluşul tău va fi îmbrăcat într-un astfel de sac care se prinde apoi de saltea evitând balansul brutal care l-ar putea rostogoli sau, şi mai rău, accidenta. (video)

Dacă eşti o mămică tech geek ce vrea să înregistreze statistici despre calitatea şi cantitatea somnului bebeluşului sau să controleze şi să programeze, prin mobil, starea pătuţului trebuie neapărat să descarci aplicaţia SNOO pe telefonul tău şi să te înregistrezi pentru că fiecare pătuţ SNOO are un cod unic.

Incepând cu 1 noiembrie, pătuţul SNOO a devenit disponibil în Statele Unite, unde părinţii moderni îl pot comanda, contra sumei de 1.160$, pe Happiest Baby. Site-ul este extrem de bine documentat, conţine o sumedenie de informaţii utile, instrucţiuni de utilizare, tutoriale, articole, accesorii inovatoare şi testimoniale ale primilor clienţi fericiţi, motiv pentru care te îndemn să dai o raită şi să te informezi chiar acum.

Nu uita, o mămică informată înseamnă un copil fericit!

Fotografii: HappyBaby.com

 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Îți mulțumim pentru că eşti alături de noi şi ne citeşti. Aşteptăm cu mare drag părerea ta. Scrie-ne!