Cu stil despre educație

Search

De unde timp şi energie pentru blog?

„A fi împreună este un început.
A rămâne împreună este un progres.
A lucra împreună este un succes! "
Henry Ford

 Draga prietena,

BINE te-am gasit! Stim ca esti cu ochii pe noi de ceva vreme si ne asteptai cu nerabdare sa revenim. Ti-am intuit curiozitatea si dupa lunga absenta iata-ne din nou aici, de data aceasta mai multe, mai organizate si mai inspirate. Ne-a luat ceva timp sa ne regasim si sa ne punem de acord, dar este firesc sa se intample asa atunci cand vrei sa dai o directie noua unui proiect drag.


Incepand de astazi, suntem Profesori Moderni si avem o imensa pofta de a povesti si de a tine legatura cu tine. Minti iscusite au creat numeroase platforme de socializare incat ar fi pacat sa nu profitam de ele pentru a ne face cunoscute pasiunile si pentru a lega prietenii. Calatorii, oameni, carti, cursuri, metode eficiente de predare. Scriem despre toate acestea si multe altele pentru ca fac parte din viata noastra. Vrem sa cream o COMUNITATE MICA DAR INIMOASA DE PROFESORI ACTIVI care traiesc frumos, se respecta si dau mai departe sfaturi, idei si bine.

Cu emotie iti marturisesc cat de norocoasa ma simt sa le am alaturi pe Ramona, Ancuta si Diana, trei ingeri metamorfozati in profesori moderni cu o eruditie si o cultura iesite din comun. Pornim la drum cu deviza, inspirata de Coco Chanel, dar adaptata la realitatea noastra Keep your eyes, mind and ideas high si cu o stacheta ambitioasa, pe care sa o onoram mereu. Impreuna vom scrie CU STIL DESPRE EDUCATIE.

Acum, dupa ce am lamurit cine suntem si ce vrem sa facem, iti vom raspunde cu un zambet si o imbratisare la intrebarea pe care anticipam ca vrei sa ne-o adresezi:Doamnelor, de unde timp si energie pentru blog? 

Nu va este de ajuns cate faceti la scoala???


Ei bine, lansam acest proiect astazi, in prag de nou an scolar, cu convingerea ca impreuna vom izbuti sa le facem pe toate cu aceeasi pasiune cu care muncim si in clasa. In timpul nostru liber, ne vom da peste cap sa iti aducem informatii inedite, presarate cu exemple sau fotografii din cariera noastra si sa-ti prezentam versiunea noastra despre frumos si util in educatie.

Iti multumim din suflet că ne eşti alături si sperăm să-ti dăm, săptămanal sau atunci cand putem, motive bune ca să ne citesti cu plăcere!

Cu mult drag,
Ana 🍎

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Îți mulțumim pentru că eşti alături de noi şi ne citeşti. Aşteptăm cu mare drag părerea ta. Scrie-ne!